U trendu

Nova američka serija “Zamalo raj” sa kreativcima iz Srbije

BEOGRAD – Nova američka krimi serija “Zamalo raj” (Almost Paradise 2020) sa značajnim kreativnim timom iz Srbije kreće sa prikazivanjem 24. maja na kablovskom kanalu Diva.

Televizijska akciona serija, snimljena na Filipinima, premijerno će se emitovati ponedeljkom od 21 čas, a mnogi je porede sa kultnom detektivskom serijom “Tropska vrelina” gde je glavnu ulogu imao Rob Stjuart, čest gost Beograda i cele Srbije, kada je snimao dokumentarni film o našoj zemlji upravo zbog fascinacije tom serijom.

Autori najnovije serije su Geri Rozen i Din Devlin, koji su i producenti zajedno sa Markom Roskinom i Rejčel Olšan-Vilson, dok producentska kuća “Electric Entertainment” stoji iza celog projekta.

Devlin, Roskin i Olšan-Vilson producirali su i akcioni SF serijal “Predstraža” (The Outpost) čije su druga i treća sezona snimane u Srbiji.

Među ekipom serije nalaze se i filmski profesionalci iz Srbije: kostimograf Ivana Vasić Ingliš i reditelj Milan Todorović, koji je režirao 5. epizodu serije “Zamalo raj”, ali je takođe bio u rediteljskom timu spomenute serije “Predstraža”.

Pored njih, ekipa zadužena za vizuelne efekte i montažu zvuka je kompletno iz Srbije, kao i pomoćni asistent reditelja Milica Đorđević.

Projekat “Zamalo raj” pruža publici uzbudljive zaplete i preokrete, kao i atraktivne pejzaže morske obale, a priča prati junaka Aleksa Vokera, bivšeg agenta za borbu protiv narkotika.

Voker potpuno menja životni stil kada zbog narušenog zdravlja mora da ode u prevremenu penziju.

Onda odlučuje da se preseli na mirnu usamljenu plažu koja mu je ostala u sećanju kada je prvi put posetio Filipine pre mnogo godina.

Ipak, kada tamo stigne, otkriva da je u međuvremenu na nekada praznom ostrvu izgrađeno na desetine luksuznih vila, gde se nalaze bogati i čuveni svetski kriminalci.

Glavnu ulogu tumači Kristijan Kejn, poznat po ulogama u serijama “Bibliotekari” i “Angel”, partnerka mu je Samanta Rišel u ulozi detektivke Kai, a uz njih igra i Artur Akunja kao detektiv Ernesto.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.