U trendu

Novi Meksiko: Podneta privatna tužba protiv Aleka Boldvina

LOS ANĐELES – Jedan član ekipe filma „Rđa“ koji je prošlog meseca prisustvovao kobnoj pucnjavi tokom snimanja jedne scene, podneo je tužbu za nesavesno ponašanje protiv glumca Aleka Boldvina i producenta filma.

Časopis Dedlajn Holivud i veb-sajt poznatih ličnosti TMZ izveštavaju da je Serž Svetnoj, električar na snimanju tog filma u Santa Feu u Novom Meksiku, optužio producente i druge članove fimske ekipe, uključujući i glumca Aleka Boldvina da nisu primenili bezbednosne standarde i da su dozvolili da „revolver napunjen bojevom municijom bude uperen u žive ljudi na setu filma“, prenosi Rojters.

Tužba Serža Svetnoja je prva koja je podnesena u slučaju slučajnog smrtonosnog pucnja koji u krajem oktobra ispalio glumac Alek Boldvin.

Vlasti u Santa Feu u Novom Meksiku i dalje vode istragu, ali do sada nije podneta ni jedna tužba za taj incident sa smrtnim ishodom.

Snimateljka Halina Hačins je ubijena 21. oktobra, a reditelj Džoel Souza je ranjen kada je Boldvinov pištolj za koji je se mislilo da je bezbedan ispalio bojevi metak.

Osim Aleka Boldvina električar Svetnoj je tužio i užarku Hanu Gutijerez i pomoćnika reditelja Dejva Holsa koji je rekao istražnim organima da je on Boldvinu dao pištolj tokom probe.

Pravni zastupnici Boldvina, Holsa, Gutijerezove i producentske kuće nisu odmah odgovorili na današnji zahtev da prokomentarišu podnošenje tužbe od strane električara Serža Svetnoja.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar