U trendu

Od 15. novembra 4D u bioskopima

BEOGRAD – „Sinepleks Delta siti“ će se zajedno sa „Sinepleks Promenadom“ od 15. novembra naći u prestižnoj grupi odabranih bioskopa u svetu u kojima je moguće gledanje filmova u ekskluzivnoj MX4D tehnologiji.

Publika će, kako je najavljeno danas na prezentaciji, osetiti svaki efekat okoline poput kiše, snega, magle, mirisa uz pomoć 14 različitih specijalnih efekata i njihovom savršenom kombinacijom, koju proizvodi ekskluzivna oprema u posebno opremljenoj MX4D sali.

Sedišta u bioskopima uz pomoć specijalnih EFX generatora dočaraće, na primer, jurnjavu automobila, dok će posetioci morati da se napregnu da u magli prepoznaju junake filma.

Radovi se, kako je rečeno, bliže kraju, kako bi sve bilo spremno u planiranom roku za prve 4D projekcije za sve goste bioskopa.

Filmovi, koji će među prvima biti prikazani u 4D verziji, jesu nastavak „Fantastičnih zveri“, animacije „Grinč“, „Spajdermen – Novi svet“, „Ralf razbija internet – Razbijač Ralf 2“, triler „Lovac ubica“, porodični film „Krcko Oraščić i četiri kraljevstva“, naučno-fantastične avanture „Smrtonosne mašine“ i „Bamblbi“ i film „Akvamen“ .

Američka MX4D tehnologija je višestruko nagrađivana i jedna je od retkih koja je odobrena od strane najvećih holivudskih studija, uključujući „Universal“, „Marvel“, „Sony Pictures“, „Paramount Studios“, „Disney“ i „Warner Bros“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.