U trendu

Od 17. juna bioskop na otvorenom pored TC Galerija

BEOGRAD – Ljubitelji bioskopa na otvorenom do kraja avgusta moći će da potpuno besplatno uživaju u starim i novim filmskim hitovima u okviru novog Admiral Open Air Cinema pored Galerije na Sava Promenadi svakog petka i subote od 17. juna do 27. avgusta, sa početkom u 21.30, najavili su organiyatori.
Open Air Cinema pripremio je čak 22 besplatna filmska klasika i blokbastera. Pored dobro poznatih filmova kao što su „Boemska rapsodija“, „Da Vinčijev kod“, „Borat“ ili „Kazablanka“, ovogodišnji letnji program biće obogaćen tematskim i cosplay večerima, kao i Meet&Greet gostovanjima poznatih glumaca i drugih domaćih javnih ličnosti.
Najbolja letnja zabava u gradu počinje u petak, 17. juna filmskim ostvarenjem „Osvetnici: Rat beskraja“.

Posetiocima će dobrodo?licu po?eleti i cosplay-eri u koji će kostimima zaokru?iti atmosferu i dočarati neke od omiljenih filmskih junaka.
Svečano otvaranje Open Air Cinema, zakazano za subotu 18. juna u 21 sat, svojim prisustvom će uveličati članovi ekipe Survajvera, a moderator večernjeg programa biće glumac Bojan Perić.
Kako bi uživanje u filmovima bilo potpuno, posetioci će moći da se opuste u lazy bagovima i ležaljkama.

Najkvalitetniji zvuk obezbeđen je kroz aplikaciju „Listen Everywhere“, pa posetioci mogu da koriste svoje slušalice, a oni koji ih ne budu imali dobiće ih na licu mesta.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar