U trendu

Omaž seriji “Grlom u jagode“ 27. avgusta u hotelu Radison

BEOGRAD – Vinska noć pod motom “Okusi ljubav“ biće upriličena 27. avgusta ispred hotela Radišon Collection Old Mill u Beogradu povodom obeležavanja 45 godina od emitovanja kultne jugoslovenske televizijske serije “Grlom u jagode“ reditelja Srđana Karanovića, saopštili su danas organizatori događaja.

„Biće to prilika da se 45 godina kasnije uz vino i muziku družimo i radujemo kao u vreme koje se više nikada neće ponoviti… Da se podsetimo kako smo se voleli, kako smo postajali ljudi i zašto nam toliko nedostaju ova kultna serija i njeni junaci“, poručili su organizatori.

Najavljeno je da će najbolje domaće vinarije izložiti i prodavati svoja vina, a hotel Radison priprema i ekskluzivni tematski meni samo za ovaj događaj, da bi potom glumci i ostali stvaraoci serije, zajedno sa brojnim javnim ličnostima, bili pozvani da prošetaju Pjacom ispred hotela.

Po rečima organizatora ovo kultno ostvarenje Televizije Beograd i danas budi nostalgična sećanja na priču o odrastanju, ljubavi, snovima i ambicijama, iluzijama i razočaranjima generacije koja je stasavala tih šezdesetih i sedamdesetih godina.

Radnja serije prati život Branislava Živkovića zvanog Bane Bumbar (tumači ga Branko Cvejić), prikazujući niz događaja u njegovom životu od polaska u srednju školu do završetka fakulteta, kao i u životima njegove porodice i prijatelja.

Pored Cvejića, glumačku postavu serije čine Danilo Bata Stojković, Olivera Marković, Aleksandar Berček, Bogdan Diklić, Predrag Miki Manojlović, Rahela Ferari, i drugi.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.