U trendu

Otvoren prvi bioskop na Zvezdari BEO Shopping Centru

BEOGRAD – Opština Zvezdara u Beogradu je juče dobila svoj prvi bioskop Cineplexx BEO Shopping Center, kao deo vodećeg bioskopskog lanca u regionu.

Ovo je sada četvrti Cineplexx bioskop u Beogradu, a ukupno sedmi u Srbiji.

Najnoviji luksuzni bioskop ima 1.200 mesta u osam sala koje su opremljene najsavremenijim projektorima, vrhunskim ozvučenjem i neviđenim sedištima u glavnom gradu.

Samo prvog vikenda, 5. i 6. septembra, cena karte za sve filmove ovog bioskopa u BEO tržnom centru, u periodu od 12 do 17 časova, iznosiće simboličnih 100 dinara.

Novi Cineplexx BEO Shopping Center od ostalih bioskopa posebno izdvaja gledanje filmova u Dolby Atmos tehnologiji, najmodernijem audio sistemu na svetu.

U pitanju je kristalno jasan i realističan zvuk, koji se kreće duž čitave sale kao rezultat velikog broja zvučnika, postavljenih na različitoj visini, čime se stvara utisak 3D zvuka.

Veliki LED panel na samom ulazu doprinosi tome da iskustvo odlaska u bioskop krene i pre početka projekcije, a tehnologije u salama dopunjuju doživljaj filma.

Cineplexx je otišao korak dalje i po pitanju udobnost, i prvi put u prestonici u ovom bioskopu posetiocima je ponuđen tip sedišta u vidu Love box, Lounge sofa mesta i VIP premium sedišta, sa podesivim naslonom za noge i leđa.

Kristof Papusek, rukovodeći partner kompanije Cineplexx, ovim povodom je zvanično izjavio da je u projekat uloženo 5,5 miliona evra, i da su želeli da Beograđanima omoguće najuzbudljiviji doživljaj filma i nezaboravan način da kvalitetno provedu vreme sa porodicom ili prijateljima.

„U tom smislu smo ponosni što je Cineplexx BEO Shopping Center naš doprinos sadržajnijem životu građana Beograda, naročito imajući u vidu da je ovo i prvi bioskop koji se otvara na Zvezdari,“ rekao je Papusek.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.