U trendu

Otvorena manifestacija Leto u Istočnom Novom Sarajevu

ISTOČNO SARAJEVO – Manifestacija „Leto u Istočnom Novom Sarajevu 2022“ večeras je otvorena nastupom „Cirkuskih animatora“ iz Novog Sada na Trgu Republike Srbije.

Načelnik Opštine Istočno Novo Sarajevo Jovan Katić rekao je novinarima da će manifestacija trajati 25 dana i da se nada da će biti duplo bolja od prošlogodišnje.

On je istakao da je ova manifestacija odlična prilika za promociju Istočnog Novog Sarajeva, podsetivši da je prvi put održana prošle godine i da su u proteklih godinu dana uložili puno truda da je pripreme, prenela je Srna.

Katić je dodao da je ambicija da manifestacija napreduje i raste, i da se obogati novim sadržajima za sve sugrađane, od najmlađih do najstarijih.

„Za ovu godinu pripremili smo sadržaje koji će se odvijati na trgu, u Parku velikana, na Tvrdimićima, kod Elektrotehničkog fakulteta, te u Parku Gavrilo Princip“, precizirao je Katić.

Katić je izrazio posebno zadovoljstvo zbog prisustva velikog broja ljudi, naročito mladih, i dodao da očekuje da će tako biti tokom celog trajanja „Leta u Istočnom Novom Sarajevu“.

Manifestacija traje do 27. avgusta, a predviđen je bogat kulturno-zabavni, muzički i sportski program za sve generacije.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar