U trendu

„Parče Brodvejske noći“ 17. septembra u Kombank Dvorani

BEOGRAD – Muzička predstava „Parče Brodvejske noći“ u kojoj igraju rok muzičarka Ivana Peters, pop pevačica i glumica Katarina Bogićević, solista opere Dragoljub Bajić, kao i glumci Marko Marković i Jelena Gavrilović, biće premijerno izvedena 17. septembra na sceni Kombank Dvorane u Beogradu.

Budući spektakl režira Radivoje Vukotić, poznat po raznim komadima lake zabave, odnosno hit komedijama u Pozorištu „Slavija“, a u ovom svojevrsnom mjuziklu produkcije „Emotion Theater“, biće izvedeni najveći hitovi Brodveja kao odlomci čuvenih naslova „Čikago“, „Mulen ruž“, „Fantom iz opere“, „Kosa“ i mnogi drugi.

Neprolazne pesme koje vole sve generacije garantuju publici jedinstven audio-vizuelni doživljaj i uživanje za sva čula, posebno zbog zanimljivog izbora – kastinga za izvođače.

Ivana Peters je trenutno jedna od najzaposlenijih pop – rok pevačica, jer od 2019. godine je aktivirala svoju rok grupu „Negative“ čiji je lider, a obnovljena je i pop dens atrakcija „TAP 011“.

Iste godine sa obe grupe je imala spektakularne koncerte na Beer festu.

Nastupa na turnejama i sa kolegom Đorđom Davidom, a bila je i deo akustičnog dua sa Anom Stanić, pre pandemije.

Katarina Bogićević se afirmisala zahvaljujući igranoj TV seriji „Folk“ (Prva, 2012) Dušana Milića, gde je igrala malenu pevačicu, a ova dramsko-muzička umetnica je bila i zapažena u zabavnim TV formatima „Tvoje lice zvuči poznato“ i „Ja imam talenat“, ima objavljen album „Reciklaža“ (2010).

Jelena Gavrilović je poznata glumica koja uglavnom igra razne fatalne zavodnice u mnogim TV serijama („Istine i laži“, „Nemanjići“, „Crveni mesec“, „Predstraža“, „Ubice mog oca“), a i peva na raznim tematskim večerima, koncertima (Rock opera) ili mjuziklima („Kosa“ – Atelje 212, 2010).

Njen kolega Marko Marković najpoznatiji je po svom vokalu, odnosno jedan je od najtraženijih glumaca koji decenijama uspešno sinhronizuje sve najpopularnije animirane filmove za bioskop i mnoge serijale za televiziju.

U poslednjem periodu bio je uspešan kao glavni junak dečjeg mjuzikla „Tesla i bitka na magnetnom polju“, koja se nekoliko sezona igrala u Narodnom pozorištu u Beogradu.

Solista Opere ovog teatra od 2003. godine jeste i učesnik ovog mjuzikla – Dragoljub Bajić, inače redovni gost operskih kuća u Novom Sadu i Sarajevu, a koncertno nastupa širom Srbije.

Imao je glavne uloge u operama – „Čarobna frula“ Volfganga Amadeusa Mocarta, „Seviljski berberin“ Đoakina Rosinija, „Lučija od Lamermura“ Gaetana Donicetija, „Evgenije Onjegin“ Petra Iliča Čajkovskog, „Trubadur“ i „Rigoleto“ Đuzepa Verdija.

Emotion production je vodeća TV producentska kuća u regionu, koja od 2001. stvara popularne svetske šou programe (rijaliti, kvizovi, zabavne emisije) i igrane serijale („Sinđelići“, prema španskom originalu „Seranovi“), koji su se uspešno emitovali u celom regionu.

Trenutno su aktuelni sa licenciranom TV serijom „Urgentni centar“ (E.R.), a snimaju i domaću verziju američke sapunice „Dinastija“ od 220 epizoda.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.