U trendu

„Pepeljuga“ onlajn na You Tube kanalu „Radovića“

BEOGRAD – Malo pozorište „Duško Radović“ će povodom 20. marta, Svetskog dana pozorišta za decu i mlade, emitovati besplatnu online predstavu „Pepeljuga“ od 20. do 27. marta sa početkom od 18 sati na You Tube kanalu pozorišta, saopštili su iz „Radovića“.

„Čestitamo svima onima koji su svojim radom i predanošću uspeli da održe pozorište u protekloj godini punoj izazova. Čestitamo i svoj maloj i sada već velikoj deci i mladima, našoj publici, zbog kojih postojimo svih ovih godina, jer je pozorište postalo i ostalo neraskidivi deo detinjstva mnogih generacija“ kazao je Aleksandar Nikolić direktor Malog pozorišta „Duško Radović“.

Istakao je da je pozorište živa umetnost, koja se stalno menja i stalno komunicira sa vremenom u kome postoji, osvrćući se u nazad, u prošlost, ali i gledajući u budućnos.

„Zato sa optimizmom gledamo napred i želimo svima srećan Svetski dan pozorišta za decu i mlade i još mnogo, mnogo srećnih trenutaka, aplauza, i pre svega pozorišta u godinama koje su pred nama“, kazao je Nikolić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.