U trendu

Performans blizanaca iz Argentine 4. marta u Božidarcu

BEOGRAD – Umetnički performans “Putovanje blizanaca iz Argentine” biće izveden u četvrtak, 4. marta na Velikoj sceni Božidarca u Beogradu, a publika će taj događaj moći da prati i onlajn, saopšteno je iz te ustanove kulture.

Trupu “The Twin’s Trip” čine blizanci Emilio i Leandro Ponce – ulični umetnici, koji su započeli svoje putovanje svetom još 2014. godine.

Do sada su nastupali u više od 30 zemalja: od Južne i Centralne Amerike, preko Meksika i Evrope, Bliskog Istoka do Japana i Južne Koreje.

Kroz svoj nastup blizanci kombinuju više veština, koje godinama usavršavaju, a jedini cilj im je da usreće ljude širom sveta.

Braća predstavljaju zabavnu i dinamičnu vizuelnu animiranu emisiju koja publici omogućava da otkrije posebnu vezu između para jednojajčanih blizanaca kroz živu muziku i specifičnu mešavinu žongliranja i klovnovskog performansa.
Njihovi nastupi do sada motivisali publiku da peva, aplaudira, čak i da pleše.
Nakon izvedenog performansa u trajanju od 45 minuta, planiran je razgovor sa umetnicima o njihovom dosadašnjem putovanju i iskustvu sa Srbijom, a ulaz na predstavu je besplatan.

Registracija za online praćenje može se uraditi na linku – https://forms.gle/WPjCoHQTXsRkTRW66.

Podršku ovom gostovanju iz Argentine pružila je gradska opština Vračar.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.