U trendu

Počinje emitovanje serije „Šetnja sa lavom“ 17. decembra na Sperstar TV

BEOGRAD – Nakon velikog uspeha filma “ Ala je lep ovaj svet“, autorska i glumačka ekipa donosi nam potpuno nove zaplete kroz 10 epizoda TV serije „Šetnja sa lavom“ koje će premijerno biti emitovana od 17. decembra na Surepstar TV i od 21. decembra na TV Prva, saopštili su producenti.

U osvit novogodišnjih i božićnih praznika, očekuje nas topla saga o dvoje potpuno različitih ljudi, koje spaja splet neverovatnih okolnosti, a čiji odnos uspeva da prebrodi svaku prepreku.

Serija „Šetnja sa lavom“ je sve samo ne romantočna priča.

Ona nas, pre svega, vodi kroz potragu za dubljim smislom i duhovnošću, i slikovito prikazuje život u kojem su izostale vredosti, a ispunjen je sujetom i taštinom.

Pod rediteljskom palicom Filipa Čolovića, glavne uloge su poverene Andriji Kuzmanoviću i Anđelki Prpić, dok učesnike u zapletu donose: Andrej Šepetkovski, Anica Dobra, Bane Vidaković, Tihomir Stanić, Branka Pujić, Andrija Milošević, Slobodan Ćustić, Miljana Gavrilović, Tara Milutinović i mnogi drugi.

U prvoj epizodi upoznajemo Unu (Anđelka Prpić), najpopularniju TV voditeljka u zemlji, autorku emisije u kojoj na originalan način intervjuiše najpoznatije ličnosti iz javnog života, kao i Batu (Andrija Kuzmanović), genijalnog, ali neafirmisanog filmskog reditelja na ivici egzistencije.

Njihov susret koji je trebalo da bude tek jedan u nizu televizijskih intervjua, ipak završava neočekivanim obrtom zbog kojeg Bata završava u pritvoru, a Una u bolnici.

Kako njihovi životi teku dalje – pratićemo tokom pet nedelja prikazivanja TV serije koju kao producenti potpisuje Telekom Srbije i Aneta Ivanović, direktorka Bluebutterfly produkcije.

Nakon prikazivanja u Srbiji, serija „Šetnja sa lavom“ biće emitovana i na televizijam u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Sloveniji. 

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar