U trendu

Predstava „Ja imam talenat“ premijerno 25. aprila

BEOGRAD – Predstava „Ja imam talenat“ po tekstu i režiji Tijane Janković i Sofije Jeremić, premijerno će biti izvedena 25. aprila u dečjem pozorištu Pan teatar u Beogradu.

Kako navode autorke komada za decu, predstava je namenjena najmlađima, ali i najstarijima, a trajanje scenskog dela je koliko i jedan školski čas – 45 minuta.

Radnja zabavne priče se odvija u miljeu takmičenja u talentima, gde prasica Valerija Kolenica organizuje tu smotru na kojoj će svoj dar pokazati kornjača Gabrijela, zec MC Boban, vuk Vučko Dučić, lisica Lili Monro, ovca Blejka i gavran Milutin.

Kako se navodi, kroz veoma zanimljive, neobične i obične talente, provlače se pouke poznatih basni, a najvažnija poruka je da svako ima neki talenat, da ne treba nikada odustajati i da je potrebno verovati u sebe, čak i onda kada sve deluje bezizlazno.

Osim što su pisale dramski tekst i režirale, Tijana Janković i Sofija Jeremić takođe glume u predstavi, sa kolegom Milošem Lazarovim, koji je učestvovao u režiji.
U autorskoj ekipi je i scenograf Ivan Pantović, inače ranije glumac ovog pozorišta, koji je izradio i maske, u saradnji sa autorkom Sofijom Jeremić.

Muziku je komponovao Stefan Gaćeša, a kostime realizovala Zora Miočinović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.