U trendu

Predstava “Neka bude šta bude” 6. marta u Akademiji 28

BEOGRAD – Pozorišna komedija „Neka bude šta bude (samo da je muško)“, prema tekstu i u režiji glumca Vladana Savića, biće premijerno izvedena u subotu, 6. marta, na sceni Akademije 28 u Beogradu.

Glavne uloge u toj duo komediji igraju Sandra Bugarski i Vladan Savić, poznata TV lica zahvaljujući i dalje aktuelnoj seriji – telenoveli „Igra sudbine“, koja broji više od 300 epizoda.
Dvoje glumaca će publici dočarati toplu, ljudsku priču o supružnicima koji već dugo pokušavaju da dobiju potomstvo uz sve peripetije koje ih snalaze.
Osim puno elegantnog humora, ovaj komad obiluje i ozbiljnim dramskim momentima koji će kod publike izazvati jake emocije.
„Ja ću kao glumica probati da dočaram svim ljudima, koje muči problem da dobiju potomstvo, da nije sve tako crno, da šanse uvek postoje, a ono što je divno da pozorište uvek nekako nudi nadu.
Ovu predstavu igramo u slavu braka, u slavu ljubavi, u slavu dece rođene i nerođene“,izjavila je Sandra Bugarski povodom nove predstave.

U autorskom timu je još i scenografkinja Tanja Žiropađa, dok je kostime osmislila Kristina Savić.

Bugarski je ostvarila veliki broj uloga u matičnoj kući – Beogradsko dramsko pozorište, dok je Savić poznat po ulogama u mnogim mjuziklima Pozorišta na Terazijama, mada su igrali i u brojnim filmovima i serijama.

Oni su pre svega pozorišni glumci i žele da direktno sa publikom podele emociju i dočaraju svu lepotu pozorišne umetnosti.
Drugo izvođenje predstave u Beogradu zakazano je za 17. mart takođe u Akademiji 28, onda 8. marta gostuje u Požarevcu i 9. marta u Obrenovcu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.