U trendu

Preko vikenda „Moje filmsko utočište“ u Kombank dvorani

BEOGRAD – U skladu sa epidemiološkim merama, u Kombank Dvorani će tokom predstojeća tri dana, od petka 11. decembra do nedelje 13. decembra, pod sloganom „Moje filmsko utočište“ , svi filmovi sa redovnog bioskopskog repertoara biti dostupni domaćoj publici po simboličnoj ceni od 250 dinara, najavili su u Kombank dvorani.

Publika će imati prilike da tokom tri promotivna filmska dana pogleda najnovija ostvarenja svetske i domaće kinematografije, koja se već nedeljama ili mesecima nalaze na repertoaru bioskopa.

Tako će se među naslovima naći jedan od najpopularnijih domaćih filmova i prva domaća premijera tokom pandemije, a dolazi od reditelja Miroslava Momčilovića „Vikend sa Ćaletom“.

U filmu zapaženu ulogu ima poznati glumac Nenad Jezdić, ali i Vasa Vraneš, Bane Vidakovič, Svetlana Ceca Bojković, Jelena Đukić, Anja Alač, Katarina Radivojević, kao i nedavno preminuli pevač Džej i drugi.

Repertoar će krasiti i „Ime naroda“ čuvenog reditelja Darka Bajića, koji je takođe doživeo svoju premijeru u pandemijskom periodu i zabeležio veliko interesovanje domaće publike. Glavne uloge u filmu tumače Ljubomir Bandović, Katarina Žutić, Ana Franić, Žarko Laušević, Mima Karadžić i drugi.

Istovremeno, na filmskom platnu naći će se i francusko -belgijski triler „Prevodioci“, ali i porodični film „Lesi se vraća kući“ i animacije „Operacija kolačići“ i „Trolovi svetska turneja“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.