U trendu

Premijera domaćeg filma „Jedini izlaz“ 10. februara

BEOGRAD – Svečana premijera filma „Jedini izlaz“ Darka Nikolića sa Anđelkom Prpić u glavnoj ulozi, održaće se 10. februara u bioskopu „Cineplexx Ušće“ u Beogradu.

Kako najavljuju organizatori, distribucija novog trilera krenuće 11. februara u dvoranama širom Srbije, kada će biti i druga premijera u Novom Sadu, u bioskopima „Arena Cineplex“ i „Cineplexx Promenada“.

Gledaoci u Kragujevcu moći će da prisustvuju specijalnoj projekciji 12. februara u bioskopu „Cineplexx Plaza“, a dan kanije 13. februara, glumačka i autorska ekipa filma pokloniće se publici i u bioskopu „Cineplexx“ Niš.

Svečana projekcija održaće se i u Banja Luci 17. februara u bioskopu „Cineplexx Palas“, svuda uz preporučene epidemiološke mere.

Glumica Anđelka Prpić, popularna po serijama „Andrija i “Anđelka“, “Žene sa Dedinja” i trenutno aktuelna i sa sitkomom “Nek ide život”, prvi put je u glavnoj ulozi na velikom ekranu, sasvim drugačijoj od onih u kojima je publika navikla da je gleda, bez komedije i lagane zabave.

Osim nje, u filmu igra velika i značajna ekipa glumaca: Danica Maksimović, Milan Čučilović, Nikola Ristanovski, Janko Popović Volarić, Milena Predić, Toni Mihajlovski, Sonja Kolačarić, Ljubomir Bandović, Jovo Maksić, Boris Komnenić, Andrija Bošković, Klara Hrvanović, Radoslav Milenković, Marko Janjić, Miloš Vlalukin, Vanja Ejdus, Vladimir Aleksić, Slobodan Beštić, i drugi.

Anđelka Prpić tumači Anu Kolar, čiji je suprug, poznati beogradski advokat (Janko Popović Volarić) stradao u požaru. Šest godina nakon nesreće Ana dobija informacije koje dovode u pitanje sve što je mislila da zna o tragediji, ali i svojoj porodici.

Paralelno, iznenadna smrt najboljeg druga njene ćerke, uvlači inspektora Dejana Štrpca (Ljubomir Bandović) u lanac zločina, koji počinje nestankom mlade advokatice pre šest godina.

Dvoje junaka počinju zajedničku potragu za istinom koja ih suočava sa mrežom laži, ucena, ubistava, ali i mračnim tajnama iz sopstvene prošlosti.

Planirana je i serija od 10 epizoda nakon prikazivanja filma u bioskopima, na kanalu Superstar TV, u vlasništvu kompanije Telekom Srbija.

U autorskoj ekipi su i scenarista Marko Popović, direktor fotografije Miljan Milovanović, producent Marko Stanković ispred kuće „Stanković i sinovi“ , kompozitor Đorđe Miljenović poznatiji kao Skaj Vikler, a distributer filma je kompanija Art Vista.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.