U trendu

Premijera serije „Dug moru“ večeras na kanalu Superstar

BEOGRAD – Druga sezona srpske TV serije „Dug moru“ reditelja Gorčina Stojanovića biće premijerno prikazana večeras na kanalu Superstar, saopštila je danas producentska kuća.

Kako je navedeno iz producentske kuće, „ova saga o meštanima poluostrva Luštica u Boki kotorskoj, gde je veo između mrtvih i živih i sadašnjosti i prošlosti tanak, opčinila je gledaoce žanrovskom slobodom, fantazijom i nesvakidašnjom pričom isprepletanom drevnim mitovima i legendama“.

Kako je najavljeno, glavni zaplet druge sezone vrti se oko Olge, koja je inicijator promena i predodređena da menja svet – dok njeni roditelji tonu u probleme krivice i posledica izazvanih tragedijom iz prve sezone, Olga istražuje istinu o prokletstvu „Duga moru“, koje želi da zaustavi, a na putu samospoznaje postaje razapeta između nauke i legendi i ljubavi i strasti.

„Nastavak neobične priče o tajnama meštana Boke, mističnog mesta gde se mrtvi lako pojavljuju, a živi još lakše nestaju, donosi nam odgovore na neka od ranijih pitanja i spoznaju da se sve do sada desilo sa nekim razlogom“, navode predstavnici Telekoma.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar