U trendu

Premijere serija „Bunar“ i „Å etnja sa lavom“ ove jeseni na televiziji Superstar

BEOGRAD – Premijere novih serija „Bunar“ i „Å etnja sa lavom“ mogu se očekivati ove jeseni na televiziji Superstar, a početkom sledeće godine serije „Pad“, izjavila je večeras direktorka produkcije Telekoma Srbije Jasmina Lakobrija.

Nakon učešća na tribini „Regionalni ekran“ na Festivalu Drama i serija (FEDIS) u Domu omladine Beograda, Lakobrija je rekla Tanjugu da se sledeće godine mogu očekivati i nove sezone „voljenih i uspeÅ¡nih“ serija „BeleÅŸnica profesora MiÅ¡kovića“ i „Dug moru“.

Prema njenim rečima, „Bunar“ je drama kreatora, koscenariste i koreditelja Igora Đorđevića koja govori o profesoru koji se nakon jednog skandala vraća u rodno selo.

Milan Marić igra glavnu ulogu u „Padu“, snimljenom po motivima knjige „Godina prođe dan nikada“ (2011) u kojoj glumac Åœarko LauÅ¡ević opisuje suđenje i robovanje nakon ubistva dvojice mladića 1993. godine.

U produkciji Telekoma Srbije trenutno se snima nastavak serije „Tajkun“ sa Draganom Bjelogrlićem u glavnoj ulozi, druga sezona „Kalkanskih krugova“ je pri kraju, a u fazi snimanja je i druga sezona „JuÅŸnog vetra“, rekla je Lakobrija.

Prema njenim rečima, kriminalistička serija „Nemirni“ reditelja Darka Nikolića je u postprodukciji, a krenulo je snimanje „Posete“.

Lakobrija je najavila i da je u saradnji sa produkcijskom kućom Fajerflaj u pripremnoj fazi serija „Frust“, čija će radnja biti najvećim delom u Sarajevu, a reditelj je Danis Tanović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.