U trendu

Premijerka Estonije na svetskoj premijeri druge sezone Bese

TALIN – Svečana svetska premijera druge sezone domaće i regionalne TV serije “Besa” održana je sinoć na prestižnom filmskom festivalu „Black Nights“ u Talinu, glavnom gradu Estonije, gde je prisustvovala i Kaja Kalas, premijerka Estonije, javili su producenti.

Nastavak kriminalističke, napete TV serije “Besa” u produkciji kuće “Adrenalin” i kompanije Telekom Srbija, sniman je između ostalog i u Estoniji.

Pored premijerke Estonije, svečanoj premijeri druge sezone “Bese” prisustvovali su i srpski fudbaleri koji igraju za fudbalski klub “Levadia Tallinn”, koji je trenutno prvi klub u estonskoj ligi.

“Izuzetna nam je čast da je premijerka Estonije, Kaja Kalas, prisustvovala premijeri druge sezone serije “Besa”. Spajanje zemalja, kroz kulturnu saradnju predstavlja najbolji način upoznavanja i širenja dobrih priča”, izjavila je Tea Korolija, direktorka producentske kuće “Adrenalin”.

Druga sezona triler serijala “Besa” biće emitovana od 27. novembra subotom i nedeljom od 21 čas na kablovskom kanalu Superstar TV, a već nekoliko dana kasnije, od 1. decembra, i na Prva TV.

Glavne uloge, kao i u prvoj sezoni tumače – Radivoje Raša Bukvić, Miloš Timotijević, Hana Selimović, Milica Gojković, Milan Marić, a timu druge sezone se priključila i Milica Zarić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.