U trendu

Radonjić: Šabac daje identitet filmu Indigo kristal

BEOGRAD – Gost nove epizode video serijala Tanjug Reflektor bio je glumac i producent Miodrag Radonjić koji je govorio o filmu „Indigo ristal“ kog snima reditelj i scenarista Luka Mihailović.

Radonjić je rekao da je „Indigo kristal“ socijalna drama sa elementima krimi i psihološke drame.

„Siguran sam da će to biti osveženje, nešto novo na našoj kinematografskoj sceni zato što je ovo film o kolektivu. Velika je glumačka podela, imamo preko 60 uloga i mislim da nam je to na neki način falilo“, ocenio je Radonjić.

Prema njegovim rečima, film se razlikuje i po crnobeloj fotografiji, „što je značajno za ovu priču jer je atmosferično“, a biće značajan i po autentičnim lokacijama u Šapcu.

Radonjić je rekao da bila odluka Mihailovića da se snima u njegovom rodnom gradu, a i scenario je inspirisan rediteljevim odnosom sa Šapcom, zahvaljujući kome će film „imati autentičan vizuelni identitet“.
Radonjić je pokušavao da odvoji uloge glumca i producenta tokom rada na „Indigo kristalu“ trudeći se na setu da bude naviše glumac.

„Nekad je neohodno da se uključite i u produkcijske stvari. Međutim imao sam sjajan tim i posao mi je bio dosta olakšan. S druge strane to je velika odgovornost, morate to da nosite do kraja ako ste se prihvatili tog posla“, zaključio je Radonjić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar