U trendu

Rajan Gosling u ulozi Kena u filmu o Barbi?

LOS ANĐELES – Poznati glumac Rajan Gosling mogao bi da glumi Kena u predstojećem filmu zasnovanom na kultnoj Matelovoj lutki dok će Margo Robi glumiti Barbi.

Kako prenosi Holivud Riporter, glumac iz „La La Landa“ je u „finalnim pregovorima“ za prihvatanje uloge. Mediji su objavili da je Gosling prvobitno odbio ulogu u filmu zbog svog gustog rasporeda, ali je kasnije ipak iskazao interesovanje nakon što je projekat odložen, a studio je „ostao uporan“ u pogledu njegovog učešća.

Film „Barbi“ produciraće Margo Robi i njena producentska kuća LakiČep Entertejnment, a glumica će istovremeno igrati glavni lik. Matel Films i Vorner Bros će takođe producirati film.

Greta Gervig i Noa Baumbah, tandem poznat po neobičnim dramama koje vole kritičari, napisali su scenario za projekat, a Gervig će se naći i u ulozi rediteljke.

Detalji radnje za sada su nepoznati, ali s obzirom na rediteljsko iskustvo Gervigove, može se očekivati da ovo neće biti tipičan pogled na priču o lutki.

Kada se radi o Goslingu, ova uloga bi mogla biti jedna od zanimljivijih u poslednjih nekoliko godina i sigurno će obradovati njegove fanove.

Glumac nominovan za Oskara nedavno je završio produkciju Netfliksovog akcionog filma „The Gray Man“ u režiji braće Ruso, u kojem glumi uz Krisa Evansa.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar