U trendu

Rambo Amadeus 21. maja u Zvezdara teatru

BEOGRAD – Alternativni muzičar Rambo Amadeus najavio je da će 21. maja (19:30) prirediti „Veče glomazne poezije i rasklimatanog džeza“ u beogradskom Zvezdara teatru.

„Ponovo radi bioskop! Rambo Amadeus na pozorišnim daskama čita, recituje, prepričava i ‘pripevava’ najglomaznije tekstove iz svog impozantnog opusa“, naveo je muzičar, čije je pravo ime Antonije Pušić.

Naveo je i da će Ivan Aleksijević za klavirom biti zadužen da prati „vratolomne promene tema, raspoloženja i tempa, ali i svojim više nego duhovitim komentarima ‘dodaje gas’ ravnopravno veslajući u ovom ‘dvojcu bez kormilara'“.

Pridružiće im se i doajen džez scene kontrabasista Branko Marković „dajući neophodnu dubinu i liriku svojim instrumentom“.

„Veče glomazne poezije prerasta u jedinstvenu furioznu predstavu koja kroz lakonski, slikovit i nepretenciozan način hirurški precizno secira društvo i pojedinca koji pokušava u njemu da opstane i pronađe parče svoje sreće“, naveo je Rambo Amadeus.

Uz opasku: „Korona prošla, ‘Veče glomazne poezije’ došlo!“ muzičar je dodao da će za 21. maj važiti sačuvane ulaznice za Veče glomazne poezije koje nije održano u martu 2020. zbog epidemioloških mera.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.