U trendu

Rambo Amadeus najavio koncert na starinskom ozvučneju

BEOGRAD – Alternativni muzičar Rambo Amadeus najavio je da će sa svojim pratećim bendom Fajv Vinetus ponovo održati i koncert u Beogradu, ovog puta 25. decembra u mts dvorani.

Rambo je na svom fejsbuku napisao da posle „vrlo lepog letnjeg koncerta“ 24. septembra u Botaničkoj bašti u Beogradu planira zimski u mts dvorani, nekadašnjem Domu sindikata.

„Na prošlom koncertu u Domu sindikata nije bilo sve kako treba zbog tehničkih prospusta. Ja sam bio indisponiran, izveštačen. Želja mi je da popravim utisak u decembru. Nadam se i delu publike koja je bila u Botaničkoj bašti. Deluje da su posle dva i po sata hteli još“, ocenio je muzičar, čije je pravo ime Antonije Pušić.

U najavi koncerta, Rambo je najavio da će pokušat spojiti „najbolje od dve dijametralno različite vrste nastupa“ – „Veče glomazne poezije“, gde ljudi dolaze da čuju stihove i humor, i „koncertno muziciranje benda“.

„Ali bez jakog ozvučenja, nego baš kao što je bilo na priredbama u vreme kad je Dom sindikata i napravljen. Bez suvišne tutnjave zvučnika. Na minimalnom starinskom ozvučenju. Fino i lako, ali avangardno, hrabro. Retro avantgard, zapravo“, naveo je Rambo.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.