U trendu

Robi Vilijjams u dvostrukoj ulozi u spotu za pesmu “Lost”

LONDON – Nova hit pesma “Lost” je još jedna raskošna numera britanskog pop muzičara Robija Vilijamsa u njegovom maniru, a u video spotu on se pojavljuje u dvostrukoj ulozi – igra samog sebe i voditelja TV šou programa u kome gostuje.

Reflektivni stihovi pesme su specifično putovanje u prošlost, sa insertima koji u muzičkom spotu ističu najveće uspehe njegove 25-godišnje solo karijere.
Kompozicija “Lost” sa retrospektivnim stihovima, klavirskim deonicama i nežnim tonovima gudačkih instrumenata čine ovo delo veoma posebnim za opus Robija Vilijamsa, nekada člana “boys” pop benda “Take That”.

Ekranizacija pesme – spot oslikava njegove trijumfalne nastupe uživo, gde spadaju i tri koncerta u Knebvortu (selo – varošica u severnom delu Hertfordšajra, Engleska) leta 2003. godine, kada ga je gledalo 375 hiljada ljudi, kao i nastup na čuvenom britanskom festivalu “Glastonberi” i mnogi drugi.

Retrospektivni album pod nazivom “XXV” izašao je u septembru ove godine i odmah zauzeo na prvo mesto liste najboljih albuma u Ujedinjenom kraljevstvu.
To je njegov 14. album koji se našao na samom vrhu, što ga stavlja na drugo mesto muzičara sa najuspešnijim albumima svih vremena u Britaniji, pri čemu je ispred njega samo Pol MekKartni.

Robi Vilijams priprema dva specijalna koncerta u londonskom Royal Alber Hall-u, gde će svirati svoje največe hitove i poznate sving klasike, a snimci sa tih koncerata naći će se u filmu “Better Man”, autobiografskoj priči o njegovom životu i karijeri, čiji je reditelj Majkl Grejsi.

Podsetimo, Vilijams je samo jednom gostovao u Srbiji i to 17. juna 2015. godine, kada je održao spektakl koncert za pamćenje u Beogradu na Ušću.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.