U trendu

Romansa “After” premijerno 17. septembra u bioskopu Cineplex

KRAGUJEVAC – Nastavak filma o ljubavi i strasti dvoje mladih pod nazivom “After: Posle sudara” odigraće se na specijalnoj večeri samo za lepši pol “Ladies night” u četvrtak, 17. septembra od 20 časova u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza.

Neobično je da jedan film – “After” iz 2019. već odmah sledeće godine dobije drugi deo, kako se desilo sa ovim ostvarenjem, inače prema romanu spisateljice Ane Tod.

Negde na liniji provokativnog književnog i filmskog serijala “Pedeset nijansi siva”, i ljubavna drama “After” u svom nastavku donosi kompleksnu priču između glavnih junaka Tese i Hardina i publika se drži u iščekivanju da li će oni uspeti da reše sve probleme iz prošlosti ne bi li nastavili dalje.

Te večeri u četvrtak premijera filma ,,After: Posle sudara” u Kragujevcu donosi i poklone iznenađenja za najsrećnije dame u Cineplexx Plaza bioskopu.

Da li je ljubav dovoljno jaka da nadvlada prošlost pitanje je koje je ostalo nedorečeno u originalnom filmu, a drugo poglavlje publici pruža još više dramatike, ljubavi i romantike.
Priča u nastavku se vrti oko Tese koja počinje da uviđa kako bi mogla da izgubi sve, dok Hardin shvata da nema šta da izgubi osim nje.

Da li je on zaista spreman da se promeni zbog ljubavi, a ona spremna da sve oprosti i upusti se u budućnost sa njim, saznaće dame na svojoj večeri uz poklon knjige “After” izdavačke kuće “Čarobna knjiga”, a najsrećnije će osvojiti pet primeraka ovog hit romana.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.