U trendu

Serija „Jedini izlaz” od 17. aprila vikendom na Superstar TV

BEOGRAD – Igrani film “Jedini izlaz” reditelja Darka Nikolića sa Anđelkom Prpić u glavnoj ulozi, postaje i TV serija od 10 epizoda koju će publika moći da prati od subote, 17. aprila na kablovskoj televiziji “Superstar TV” u vlasništvu kompanije Telekom Srbija, koja je i koproducent projekta.
Film je u bioskopima za kratko vreme osvojio publiku sa više od 70.000 gledalaca, u opasno doba pandemije, a sada će dobiti šansu da se ta triler krimi priča razvije u 10 nastavaka, gde će se više posvetiti pažnja nekim likovima i događajima, što nije moglo stati u dvočasovni film.
Serija autora Marka Popovića i Darka Nikolića će se prikazivati narednih pet vikenda, što znači da će se emitovati po dve epizode svake subote i nedelje u udarnom terminu od 21 čas.
Kroz ovaj TV format značajno će se proširiti priča tog psihološkog trilera, ali će se pojaviti i neki novi likovi.
Film i serija su okupili jaku glumačku ekipu uz značajne glumce iz regiona.
Pored popularne komičarke Anđelke Prpić koja se uverljivo oprobala u novom žanru za nju, u seriji kao i na filmu igraju: Danica Maksimović, Ljubomir Bandović, Milan Čučilović, Nikola Ristanovski, Janko Popović Volarić, Milena Predić, Toni Mihajlovski, Sonja Kolačarić, Jovo Maksić, Andrija Bošković, Klara Hrvanović, Joakim Tasić, Vukašin Jovanović, Vanja Ejdus, kao i na žalost nedavno preminuli Boris Komnenić.
U novim ulogama likova koji nisu bili prisutni u filmu pojavljuju se – Radoslav Milenković, Miloš Vlalukin, Slobodan Beštić, Nela Mihailović, Aleksandra Janković, Anastasia Mandić, Ana Mandić, Marko Janjić, Dubravko Jovanović i drugi.
Serija prati junakinju Anu Kolar (Anđelka Prpić), čiji je suprug, poznati beogradski advokat (Janko Popović Volarić) stradao u velikom požaru diskoteke.
Šest godina nakon nesreće Ana ne može da povrati sećanja na nesreću niti da se pomiri sa gubitkom muža.
Ima problema u komunikaciji sa sinom, pije lekove, redovno ide kod psihijatra i na sastanke porodica žrtava.
Kada konačno odluči da se sa sinom preseli u inostranstvo, na mejl joj stiže misteriozni video snimak na kome se vidi njen muž i Ana posumnja da je on zapravo živ.
Kod inspektora Dejana Štrpca (Ljubomir Bandović) dolazi Mali Đole, nekadašnji školski drug njegove ćerke.
Đole traži od Štrpca da proveri potencijalno ubistvo devojke Nataše Vranješ.
Štrbac tome ne pridaje veliki značaj, sve dok Mali Đole ne bude ubijen.
Direktor fotografije projekta je Miljan Milovanović, producenti su Marko Stanković i Darko Nikolić, a kompozitor Đorđe Miljenović, poznatiji kao Skaj Vikler.
Serija je snimljena u produkciji Telekoma Srbije i izvršnoj produkciji kuće „Stanković i sinovi“.
Anđelka Prpić je do nedavno bila aktuelna sa dva sitkoma na malim ekranima – “Nek ide život” (Pink) i “Radio Mileva” (RTS 1), i sada će je publika gledati za veoma kratko vreme u trećoj seriji, koja donosi potpuno novu dimenziju slavne glumice.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.