U trendu

Slobodan Trkulja i „Balkanopolis“ na sceni Kombak dvorane

BEOGRAD – Poznati umetnik i inovator zvučnih tradicija Slobodan Trkulja nastupiće 30. maja na sceni Kombak dvorane sa svojim sastavom „Balkanopolis“, saopštili su organizatori.

Koncert tradicionalnog zvuka Srbije i Balkana, protkanim rok i džez muzikom, pravoslavnim pojanjem, gajdama, tamburama, kavalama, gitarama i bubnjevima, u trajanju od 100 minuta, biće organizovan za 500 posetilaca uz strogo poštovanje svih epidemioloških mera.

Trkulja je kao solista sarađivao sa svetskim umetnicima poput Marize, Dalarasa, Olete Adams, Josipe Lisac, sa proslavljenim, holandskim Metropol orkestrom, i vrhunskim džez i filharmonijskim orkestrima.

Pamte se njegovi nastupi u Kini, BBC-u i Euroviziji gde je njegove nastup pratio auditorijum od preko 100 miliona gledalaca, kao i nedavni nastup „Balkanopolisa“ u novogodišnjem programu u Kini za auditorijum od milijardu gledalaca!

Jedan je od ambasadora za kulturnu saradnju Srbije i Kine i kreativni ambasador Srbije.

Karte za ovaj koncert, koji Trkulja simbolično naziva „Bal pod maskama“, jer će svi posetioci biti u obavezi da ih nose, mogu se nabaviti na blagajni Kombak dvorane, kao i na svim prodajnim mestima tickets-a, dok karte kupljene za 15. mart važe i za novi datum.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.