Svetske premijere nastupa Nine Kraviz i Amelie Lens

NOVI SAD – Svetske premijere nezaboravnih setova tehno heroina Nine Kraviz i Amelie Lens sa zatvaranja Dance Arene 2018 i 2019. godine, te VR žurka u saradnji sa jednim od vodećih nemačkih klubova Bootshaus uz nastup house Đ dua Andhim deo su ekskluzivnog programa finala prazničnog specijala „Exit to 2021.“ 14, 15, i 16. januara., saopštili su iz Exita.

Nakon što su u okviru ovog programa 31. decembra emitovani neki od najboljih nastupa u istoriji glavne bine festivala uz The Cure, The Prodigy, David Guetin specijalni ponoćni set i mnoge druge, vreme je da se publici širom sveta premijerno predstave svetske ekskluzive sa mts Dance Arene.

Tako će u četvrtak 14. i petak 15. januara na Exitovim Facebook i Youtube kanalima biti emitovani nikada objavljeni legendarni nastupi kojima su dve neprikosnovene ikone Exitove najveće elektronske bine zatvorile Dance Arenu 2018. i 2019. godine.

U subotu 16. januara publika će imati priliku da iskusi inovativnu novu formu VR žurki u kojoj EXIT u saradnji sa klubom Bootshaus i inovativnom platformom Sansar, donose virtuelni živi nastup house majstora andhim.

Snimci setova Nine i Amelie moći će da se pogledaju na na fejsbuk stranici i jutjub kanalu EXIT festivala.

Vodeći nemački klub Bootshaus na Đ mag listi pokrenuo je nedavno svoje virtuelno izdanje, a ovom prilikom će sa EXIT festivalom biti domaćin nastupa nemačkog Đ dvojca Andhim.

U subotu, 16. januara u 18:00, najnoviji šou povešće ljubitelje kvalitetnog house zvuka u virtuelni klub Bootshaus u okviru inovativne aplikacije Sansar.

Gosti širom sveta moći će da uđu u prostor, prilagode svoje lične avatare i prepuste se, ne samo nastupu glavnih zvezda, nego i druženju sa drugim posetiocima, pa čak i u uživanju u pićima u baru.

Glavne klupske prostorije tačno su replicirane u virtuelnom okruženju, a publika može očekivati istu atmosferu po kojoj je Bootshaus poznat.

Virtuelna žurka iz Bootshausa biće besplatna i moći će da se prati pomoću VR naočara na Sansarovoj platformi na ličnim računarima, na svim uređajima koji koriste Sansarovu aplikaciju, na Twitć kanalu Bootshausa te na sajtu EXIT festivala.

Velika proslava 20. godišnjice EXIT festivala održaće se od 8. do 11. jula 2021. na Petrovaradinskoj tvrđavi, a svoje nastupe već su potvdila neka od najvećih svetskih i regionalnih imena kao što su David Guetta, Đ Snake, Tyga, Eric Prydz b2b Four Tet, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Boris Brejća, Sheck Wes, Solomun, Sepultura, Metronomy, Dax J, Kobosil, Denis Sulta, Honey Dijon, Laibać, Juliana Huxtable…

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.