U trendu

Tom Dzons demantovao tvrdnje da se „srušio“ na koncertu

BUDIMPEŠTA – Britanski pevač Tom Dzons demantovao je navode da se onesvestio uoči nedavnog koncerta u Budimpešti, obavestivši javnost da mu je dijagnostikovan virusni laringitis te da je to razlog otkazivanja koncerta, prenose britanski mediji.

Nakon što je u javnosti ođeknula vest da se pop zvezda „srušila“ u utorak veče, na poslednjem nastupu u okviru turneje „Surrounded by Time“, pevač je dao izjavu u kojoj se navodi da su pomenute tvrdnje neistinite te da je koncert otkazan zbog virusne infekcije.

„Nije istina da sam se „srušio“ ni u jednom trenutku, to je čista glasina. Nakon dijagnoze virusnog laringitisa, lekari su mi savetovali odlaganje nastupa, preporučeno mi je strogo mirovanje“, rekao je u izjavi Dzons.

Pevač je dodao da mu je „veoma žao“ zbog situacije koja se desila, dodajući da se „izrazito raduje nastavku turneje“, te napominjući da će otkazani koncert biti održan 16. avgusta.

Tom Dzons je legendarni britanski muzičar koji se proslavio pesmama „Green, Green Graš of Home“ i „Delilah“, dok mu je najveću popularnost donela pesma „Sex Bomb“. Pevač u svojoj 82. godini i dalje aktivno nastupa.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.