U trendu

TV serija „Dug moru“ predstavljena u Kombank dvorani

BEOGRAD – Dugo očekivana televizijska serija „Dug moru“, u režiji Gorana Gajića i produkciji Telekom Srbija i Monte Royal Pictures, predstavljena je večeras u Kombank dvorani.

Prva epizoda televizijskog formata „Dug moru“ biće emtovana na Superstar kanalu 6. oktobra u 00.21 čas.

Reprizna emitovanja ove televizijske serije planirana su na programima Radio-televizije Srbije.

Vladimir Lučić, koordinator za internet i multimediju Telekom grupe napominje da je Superstar TV postao lider u emitovanju kvalitetnog serijskog programa.

„Superstar TV je naš HBO jer pomera granice kvaliteta domaćih televizijskih serija. ‘Dug moru’ je pravi primer za to. Ova serija je jedinstvena po svojoj tematici. Predstavlja uzbudljivu priču sa elementima trilera i mistike, ali u njenoj srži su ipak ljubav i ljudska sudbina. Posebno zadovoljstvo za sve u Telekomu Srbija predstavlja angažman sjajne glumačke i autorske ekipe“, rekao je Lučić.

On kaže da je namera Telekoma Srbija da domaći serijski program predstavi i u inostranstvu.

„Već u Kanu od 14. do 17. oktobra predstavićemo naše izvanredne produkcije i verujem da ćemo naći partnere za njihovu distribuciju u inostranstvu“, naveo je Lučić.

„Dug moru“ predstavlja nesvakidašsnju ljubavnu priču, osvetljava legende i „nemila mjesta“ u Boki Kotorskoj.

U središtu serije je mit da svake godine u moru završi sedam ljudi.

U ovom nesvakidašnjem televizijskom formatu mešaju se sadašnjost i prošlost, prisutni i nestali, emocije i sećanja, paranormalno i nadrealno.

Scenario za ovu seriju potpisuju Stevan Koprivica, Hajdana Baletić, Goran Gajić i drugi autori, dok izvanrednu ekipu glumačkih profesionalaca predvode Dragan Mićanović, Sergej Trifunović, Nada Šargin, Leon Lučev, Bane Popović, Bojana Maljević…

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.