U trendu

Večeras „Noć knjige“

U knjižarama „Delfi“ i „Laguninim“ klubovima čitalaca, danas će, od 17 sati do ponoći, biti održana 16. regionalna „Noć knjige“. „Noć knjige“ će se odvijati na 54 lokacije u 27 gradova u Srbiji i regionu.

Regionalni karakter manifestaciji daju „Lagunini“ klubovi čitalaca u Banjaluci, Tuzli, Sarajevu, Podgorici i Nikšiću.

U svim knjižarama i klubovima gostovaće domaći pisci i gosti iz inostranstva poput Erlenda Lua koji će od 18 sati potpisivati svoje knjige u knjižari „Delfi“ u SKC-u.

„Laguna“ je za „Noć knjige“ pripremila nove naslove i obezbedila specijalne popuste te će tako čitaoci moći da kupe knjige ovog izdavača sa popustom od 25 odsto, za dve knjige obezbeđen je popust od 30 odsto, za tri knjige 35 odsto, a za cetiri i više popust iznosi 40 odsto.

Ekskluzivno u „Noći knjige“ u prodaji će se naći novi roman Tonija Parsonsa iz serijala o detektivu Maksu Vulfu – „Poslednja žrtva“, tu je i treći roman iz serijala „Onlajn Devojka“ – „Onlajn devojka solira“ Zoi Sag.

Autorka bestseler serijala o kupoholičarki Sofi Kinsela obradovala je čitaoce još jednom knjigom „Moj ne tako savršeni život“, „Tom Gejts – Izvanredni izgovori (i druge dobre stvari)“ Liz Pišon nastavak je višestruko nagrađivanog serijala za školarce.

Ekskluziva u „Noći knjige“ je i roman „Simpatizer“ Vijeta Tan Nujena koji je ovenčan Pulicerovom nagradom za 2016. godinu, a po specijalnoj ceni moći će da se kupi i roman „Deobe“ Dobrice Ćosića.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.