U trendu

Više od 5.000 posetilaca na Wine Gardenu

BEOGRAD – Više od 5.000 posetilaca je ovog vikenda posetilo manifestaciju Wine Garden, koja je po prvi put održana u Botaničkoj bašti „Jevremovac“.

Uspeh manifestacije je prevazišao očekivanja organizatora, a atmosfera koju je stvorilo hiljade ljubitelja vina, prirode i dobre muzike, retko se može osetiti u Beogradu.

Posetioci su poštovali uputstva organizatora i veoma pažljivo se odnosili prema prostoru u kome se nalaze, tako da je Botanička bašta posle događaja ostala čista i uredna.
Na brojnim štandovima posetioci su tokom lagane šetnje kroz predivni ambijent Botaničke bašte mogli da degustiraju vrhunska vina i sireve, a u piknik zoni i da odmore i igraju se sa decom.

Svi su bili u prilici da na najbolji način osete atmosferu koja vlada na Vinskom maratonu, koji će 21. septembra biti održan na Paliću.

Wine Garden je i osmišljen kao događaj koji prenosi duh Vinskog maratona u Beograd, ali jasno je da je manifestacija prevazišla svoj cilj.
U subotu je publiku za koncert Lene Kovačević zagrejao bend „Bricks and Cans“.

Potom je Lena Kovačević na publiku prenela divne emocije koju nose njene pesme, a pevala je i svetske hitove svojih francuskih i američkih koleginica.

Na Leninom repertoaru su se našle i srpske tradicionalne pesme na koje je publika posebno reagovala.
Naredne večeri glas i muziciranje mlade pijanistkinje i kantautorke Katarine Pejak je sve prisutne ostavilo bez daha, što je bio odličan uvod u energičan nastup Marka Louisa.

Marko je privukao više od dve i po hiljade ljudi koji su burno reagovali na majstorije koje je izvodio na perkusijama i klaviru.

Osim pesmom Marko je publiku razgalio i svojim specifičnim plesom, ali i raznim doskočicama između pesama.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.