U trendu

Završena sinhronizacija crtaća Tajna izgubljenog kraljevstva

BEOGRAD – U beogradskom studiju Blue House završena je sinhronizacija nove porodične avanture „Tajna izgubljenog kraljevstva“, saopštili su danas distributeri.

U naslovnoj ulozi publika će imati prilike da čuje Hadži Nenada Maričića, uz odličnu glumačku ekipu koju predvode: Jelena Gavrilović, Boda Ninković, Maja Odžaklijevska, Dragan Vujić Vujke, Marko Marković, Dimitrije Nikolić, Milan Antonić, Slobodan Tešić, Nikola Bulatović, Đorđe Nikolić, Zdravko Savić, Nikola Šurbanović.

Reditelj sinhronizacije je Dragan Vujić Vujke.

„Tajna izgubljenog kraljevstva“ prati hrabrog Mozlija i njegovu porodicu u potrazi za mitskim kraljevstvom Torifanta.

Torifanti su inteligentna bića koja umeju da govore, ali sada žive kao robovi ljudima. Kako bi oslobodio svoju porodicu, junak filma kreće na neizvesno putovanje, u nadi da će naći pomoć i odgovore o svom poreklu.

Na tom putu upoznaje neobičnu družinu Torifanta iz obećane zemlje, koji ga odvode do čudesnog grada „Uspravnih“ koji krije veliku tajnu njegovog naroda.

Reditelj i scenarista ove animirane avanture Kirbi Atkins – našoj publici je dobro poznat kao animator filmova „Štrumpfovi 2“, „Alvin i Veverice“, „Džimi Neutron“, kao i Spilbergovog filma „Veliki dobroćudni džin“.

Ovo je njegov dugometražni rediteljski debi, vizuelno izvanredan, i iako nezavistan film, već se izdvojio rame uz rame sa filmovima velikih studija.
Film će početi da se prikazuje u bioskopima širom zemlje i regiona od 27. februara.

(Tanjug)