U trendu

Grilovane tikvice

 

Sastojci

 • 1 kg tikvica
 • začin, biber
 • 1 glavica belog luka
 • ulje i sirće po ukusu

Način pripreme

Tikvice oljuštiti i iseći po dužini na tanke režnjeve. Posoliti začinom i ostaviti da puste vodu. Ocediti i peći na grilu po 2-3 minuta sa svake strane. Sa grila ih spuštati u posudu u kojoj je napravljen sos od sirćeta, ulja i belog luka. Izvaditi i servirati kao samostalno jelo ili kao prilog uz roštilj.
Vreme pripreme: 30 minuta

5 komentara
 1. Lidija Perović

  Već duže vreme pratim recepte gospođe Vesne, sjajni su! Predložila bih joj da izda knjigu. Sve pohvale!

 2. Tatjana Drobni

  Nova krompir salata, pituljice, bečke šnicle s kornflejksom, sve su to recepti poštovane gospođe Đokić. Uz to još ima tri sina i ćerku, služi se Internetom i šta još reći. Drage prijateljice, imamo uzor u ovoj ženi kako treba raditi i živeti. Skidam kapu 🙂

 3. Vesna Đokić

  Poštovana, drago mi je da su Vas zainteresovali recepti koje sam upravo ja poslala. Izuzetno volim da kuvam i to radim zaista s puno ljubavi, što nije čudo s obzirom na to da imam tri sina i ćerku, uvek raspoložene za neke đakonije. Želim i Vama da uživate dok spremate i da to bude jedan od načina da sebi i drugima ugodite. Puno Vas pozdravljam i želim svako dobro.

 4. Vesna Marinković

  Upravo sam shvatila da je od 6 recepata koji su me zainteresovali i koje sam poželela da isprobam čak 4 poslala gospođa Vesna Đokić.

 5. Nenad Blažić

  Dopada mi se 🙂 Uz to ide malo nekog lepog sira i hrskav hleb… mmm… mljac 🙂

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike