U trendu

Anćeloti: Nadam se da Benzema nije teže povređen

GLAZGOV – Trener fudbalera Reala Karlo Anćeloti izjavio je da se nada da najbolji igrač madridskog kluba Karim Benzema nije doživeo težu povredu na meču prvog kola Lige šampiona protiv Seltika, prenose španski mediji.

Real je sinoć u Glazgovu pobedio Seltik 3:0 u prvom kolu grupe F najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja. Benzema je zbog povrede morao da napusti igru već u 30. minutu.

„Ne deluje da se Benzema teže povredio. On će po povratku u Madrid da odradi testove, a onda će sve da bude jasnije“, rekao je Anćeloti.

Benzemu je zamenio belgijski napadač Eden Azar, koji je postigao jedan gol na sinoćnjem meču.

„Azar je odigrao savršenu utakmicu. Ovo je bila prava utakmica za igrača kakav je Eden. Ubacio sam ga u igru, jer štoperi Seltika nisu vršili presing. U prvom poluvremenu smo mogli da budemo bolji, ali je drugo bilo savršeno. Kako je utakmica odmicala koristili smo energiju mlađih igrača i bilo je primetno da navijači cene našu igru“, objasnio je trener Reala.

Šahtjor je u drugom meču prvog kola grupe F u gostima pobedio Lajpcig 4:1. Real će u narednom kolu na svom terenu igrati sa Lajpcigom, dok će Šahtjor biti domaćin Seltiku.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.