U trendu

Di Marija prošao lekarske preglede uoči prelaska u PSŽ

Fudbaler Mančester junajteda Anhel Di Marija prošao je danas lekarske preglede u Dohi uoči prelaska u Pari Sen Žermen, preneli su danas britanski mediji.

Specijalistička sportska bolnica u Dohi Aspetar objavila je na svom Tviter profilu da je Di Marija prošao lekarske preglede, uz fotografiju 27-godišnjeg Argentinca sa jednim zvaničnikom bolnice.

Di Marija je prošlog leta za rekordan transfer britanskog fudbala od 59,7 funti iz Real Madrida prešao u Mančester junajted, ali se nije dobro snašao pa je odlučio da napusti Old Traford. On nije uspeo da se izbori za mesto u prvom timu kod trenera Luja van Gala, a poslednji od tri prvenstvena gola postigao je prošlog oktobra.

„Srećan sam što ću preći u Pari Sen Žermen. Ono što znam o tom klubu je da je osvojio sve titule u Francuskoj. Želim i da preskočim prepreku, a to je četvrtfinale Lige šampiona“, rekao je Di Marija.

Mančester junajted će izgubiti novac zbog Di Marije, pošto je uprava pristala na transfer od 44,5 miliona funti, preneli su britanski mediji.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.