U trendu

Divac: Imao sam bolju ponudu za Kazinsa

Vlade Divac, generalni menadžer Sakramento Kingsa, kaže da je pre dva dana imao bolju ponudu za Demarkusa Kazinsa.

„Gledano iz ove perspektive, verovatno ćemo dobiti ‘manje’. Imali smo bolju ponudu pre dva dana, tako kažu agenti. Ne želim da otkrivam detalje, pošto ne mogu da govorim o procesu jer je on bio veoma dug za nas.

‘Bugi’ je napustio Sakramento proteklog vikenda i postao saigrač Entonija Dejvisa u Nju Orleans Pelikansima. Iako je čuveni srpski centar često isticao da Kazins sigurno ostaje, dok je Demarkus pričao da želi da završi karijeru u Kingsima , to ipak neće biti slučaj.

„U svakom slučaju, moram da radim svoj posao, bilo je vreme za promenu u organizaciji i smatram da je ovo najbolji način za tako nešto. Bilo je teško, ali pobede počinju tamo gde su kultura i karakter važni. Predstoji nam jedan od najjačih draftova u poslednjoj deceniji, a ovaj trejd će nam omogućiti da tim dobije na ‘dubini’, ujedno i da se naš talentovani roster razvija i kreće napred. Zahvalni smo Demarkusu na svemu i želimo mu sve najbolje i puno uspeha u Nju Orleansu. Verujem u svoju odluku, verujem da moramo da promenimo ‘kulturu’ tima, a sve to radimo zbog navijača. Verujem i da će oni to uvideti jer su oni najbolji navijači u ligi, a mi želimo da stvorimo tim koji će ih činiti ponosnima“, zaključio je Divac.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar