U trendu

Dobra partija Bogdanovića, Marjanović nije igrao

Košarkaši Toronta pobedili su prošle noći ekipu Sakramenta sa 108:93 u NBA ligi, a srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović pružio je odličnu partiju u poraženom timu.

Bogdanović je na terenu proveo 29 minuta i za to vreme je postigao 18 poena, uz tri skoka, pet asistencija i jednu ukradenu loptu.

Kingsi su tako izgubili pet od poslednjih sedam utakmica, a ovo im je bio ukupno 20. poraz od početka sezone.

Toronto je, na drugoj strani, upisao 20. trijumf, a najzaslužniji za to bio je Demar Derozan sa 21 poenom. Njega su najbolje pratili Kajl Lauri sa 16 i Jonas Valančunas sa 13 poena.

Košarkaši Detroita pobedili su na svom terenu Orlando sa 114:110 i tako upisali treći uzastopni trijumf.

Redži Bulok je bio najefikasniji u pobedničkom timu sa 20 poena, dok su Tobijas Haris, Entoni Toliver i Redži Džekson dodali po 17. Srpski centar Boban Marjanović nije ulazio u igru.

U poraženom timu istakli su se hrvatski košarkaš Mario Hezonja sa 28 i Crnogorac Nikola Vučević sa četiri poena manje.

Košarkaši Klivlenda pobedili su Vašington sa 106:99.

U petoj pobedi Kavalirsa najefikasniji je bio Kevin Lov sa 25 poena, dok je Lebron Džejms upisao novi „tripl-dabl“ – 20 poena, 12 skokova i 15 asistencija.

Na drugoj strani, najbolji je bio Bredli Bil sa 27 poena.

Košarkaši Indijane su sa 109:97 bili bolji od Bruklina.

Viktor Oladipo je bio najefikasniji u pobedničkom timu sa 26 poena, a najbolje su ga pratili Domantas Sabonis sa 17 i Majls Tarner sa 16 postignutih poena. U redovima Netsa najbolji je bio Alen Kreb sa 17 poena.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.