U trendu

Džikić: Važna utakmica protiv FMP

Trener Partizana Aleksandar Džikić rekao je danas da je predstojeća utakmica protiv FMP-a u Jadranskoj ligi važna za obe ekipe i da veruje da će njegov tim dati sve od sebe.

„Protivnik ima bolje rezultate u poslednje vreme, sada se nalaze u sredini tabele. Njihova situacija im omogućava da skrate rotaciju, imaju dovoljno vremena izmedju utakmica. To je dovelo do pomaka u igri nekolicine njihovih igrača, sada imaju više samopouzdanja, igraju bolje i učinkovitije. Vrlo dobro trče, agresivni su na skoku, imaju iskusnog organizatora igre i sigurno će imati dodatni motiv protiv nas“, rekao je Džikić za klupski sajt.

„Naš sastav će biti nepromenjen, neki igrači još traže svoju igru posle pauze, ali verujem da ćemo pred našim navijaćima dati sve od sebe. Utakmica je vrlo važna za obe ekipe, očekujem da se to vidi i na terenu“, dodao je on.
 
Košarkaš Partizana Adin Vrabac očekuje zanimljivu utakmicu.

„Pred nama je utakmica sa protivnikom koji se nalazi u dobroj formi i koji će sigurno biti maksimalno motivisan protiv nas. Ništa manje motivisani nismo ni mi, tako da verujem da će utakmica biti veoma interesantna“, naveo je Vrabac.

U prvom delu sezone Partizan je u Železniku pobedio FMP sa 65:56.

Partizan je drugi na tabeli sa 14 pobeda i četiri poraza a FMP je osmi skorom od sedam pobeda i 11 poraza.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar