U trendu

Bravo šampioni: Srbija osvojila Svetsku ligu!!!!!

Srbija-Hrvatska 9:6

Vaterpolo reprezentacije Srbije i Hrvatske igraju u Bergamu finale ovogodišnje Svetske lige.

Pobednik ovog duela će osim titule obezbediti i plasman na Olimpijske igre u Rio de Žaneiru naredne godine.

Srbija je imala mnogo problema sa realizacijom u prvoj deonici, Mandić 30 sekundi pre kraja prve deonice izjednačio pa je posle prve deonice rezultat bio nerešen.

Početkom druge deoncie Hrvatska je brzo stigla do dva gola viška, a naš tim nikako nije uspevao da dođe do ritma u napadu. Veoma važan gol postigao je Pijetlović dva minuta pre kraja za 2:3.

Imala je Srbija nekoliko prilika da izjednači, ali nije uspela, pa su Hrvati povećali na 4:2. Tim rezultatom je i završeno prvo poluvreme, a tim nije još jednom iskoristio igrača više u bazenu.

Početak drugog dela izgledao je kao prvi, ali je Srbija ipak postigla gol i ponovo se približila na minus jedan – 3:4. Naš tim je ipak ponovo propustio nekoliko odličnih šansi za izjednačenje i kažnjen je – tri i po minuta pre kraja treće deonice Hrvati su vodili sa 5:3.

Naš tim ipak nije odustajao, PRlainović je sa peterca smanjio na 5:4, a onda je Mandić sa distance napokon izjednačio, a tim rezultatom je i završena treća deonica.

Nastavio je tim Dejana Savića u poslednoj deonici da igra onako kako treba, Ćuk je pogodio za 7:5, a onda je Prlainović doneo velikih 8:5. Hrvatska je smanjila, ali Srbija je ušla u ritam, ponovo je Prlainović sjajno asistirao, a Pijetlović je pogodio za 9:6.

Sve je gotovo, Srbija je šampion!!!!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.