U trendu

Gocić: Mislim da ćemo biti spremni da pružimo maksimum protiv Breše

BEOGRAD – Trener vaterpolista Novog Beograda Živko Gocić izjavio je danas da će njegov tim pružiti maksimum na meču protiv Breše u meču 11. kola grupe B Lige šampiona.

Vaterpolisti Novog Beograda gostovaće sutra od 20.30 časova Breši u derbi meču 11. kola LŠ. Dva tima nalaze se na deobi prvog mesta sa 25 bodova.

„Gostujemo Breši, ekipi koja u poslednje tri, četiri u sezone, od svih timova u Evropi verovatno ima najkonstantniju formu. Igraju zaista dobro. Znamo sve njihve prednosti i mane i shodno tome pokušaćemo da se pripremimo što je bolje moguće“, rekao je Gocić, preneo je zvanični sajt kluba.

Novi Beograd je u prvom meču ove sezone na svom bazenu savladao Brešu 11:9.

„Mislim da ćemo biti spremni da pružimo naš maksimum, a ukoliko tako bude uveren sam da možemo da se nadamo povoljnom rezultatu. Biće sigurno zanimljiva utamica koja će i odlučiti ko će biti prvi na tabeli. Nadamo se dobroj igri i pobedi, ali uz veliki respekt prema ekipi Breše“, konstatovao je Gocić.

Vaterpolista Novog Beograda Đorđe Vučinić je izjavio da je Breša izuzetno neugodan protivnik.

„To je jedna od najboljih ekipa u Evropi u ovom trenutku. Činjenica je da smo ih pobedili u prvoj utakmici kod kuće, ali očekuje nas sigurno velika borba. Breša ima vrhunske igrače, brojne reprezentativce u svojim redovima i veoma ih poštujemo. Mi smo u proteklom periodu izgubili dva trofeja i sada smo veoma motivisani da značajno popravimo sliku. Msilim da smo spremni za sve to i da ćemo spremni dočekati duel sa Brešom. Daćemo sve od sebe i u Italiji svakako idemo na pobedu, jer bi nam taj trijumf trasirao put ka osvajanju prvog mesta u B grupi“, zaključio je Vučinić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.