U trendu

Ivanović: Monako je ekipa čija pozicija na tabeli govori sama po sebi

BEOGRAD – Naša očekivanja su uvek takva da mislimo da možemo da dobijemo svaku utakmicu, pa i ovu, izjavio je trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović dan pre utakmice sa Monakom.

Košarkaši Crvene zvezde sutra od 19 časova dočekuju ekipu Monaka u utakmici 19. kola Evrolige. U prvom susretu u sezoni Monako je na domaćem terenu bio bolji rezultatom 85:77.

„Monako je ekipa čija pozicija na tabeli govori sama po sebi. Fizički izvanredni,imaju odlične individualce, najviše situacija 1 na 1, odlični šuteri, izvanredni u skoku. Imaju i oni loših strana, samo videćemo da li ćemo ih sutra naći“, izjavio je Ivanović.

Bek „crveno-belih“ Ognjen Dobrić istakao je da je njegova ekipa navikla na ovakav ritam utakmica.

„Iza nas je teška utakmica sa Realom, ali sve snage okrećemo ka Monaku. Za jedan dan ne može mnogo toga da se uradi, ali želimo svakako da odigramo dobru utakmicu. Prvi meč u Monaku nije merilo, imamo drugačiji stav borićemo se 40 minuta, i kada budemo padali i kada budu pogađali. Monako je izuzetna ekipa, sa razlogom su na vrhu tabele, igraju odlično, fizički moćni i to koriste na najbolji način. Moraćemo da odgovorimo „tučom“ žargonski rečeno i da uvedemo utakmicu u egal“, zaključio je Dobrić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.