U trendu

Kirjos postavio snimak sebe i Nadala koji dokazuje sve (video)

Nik Kirjos imao je ozbiljan slom nerava na terenu tokom meča drugog kola u Sinsinatiju, zbog čega je kažnjen, za sada samo novčano, u iznosu od 113.000 dolara.

Povod za novi ispad kontroverznog Australijanca bila je sudijska opomena o dužini priprema za servis, na šta je Kirjos vrlo burno reagovao i kao primer naveo Rafaela Nadala, kome je, kako je rekao, mnogo duže potrebno da odservira.

U prilog tome Nik je postavio i video klip na društvenim mrežama na kom je prikazao koliko je njemu, a koliko Špancu potrebno da serviraju.

View this post on Instagram

Facts or nah

A post shared by NK (@k1ngkyrg1os) on

Na snimku se vidi da je Kirjosu potrebno 28 sekundi za servis, a Nadalu dosta duže – 41 sekunda i to u situacijama kada su oba tenisera imala prednost u gemu na svoj servis.

Australijanac je posebno napomenuo činjenicu da Nadal nije dobio opomenu od sudije za prekoračenje dozvoljenog vremena, a on jeste.

Dužinu Rafine pripreme za servis Kirjos je pomenuo i tokom meča u Sinsinatiju pred sudijom, rekavši, između ostalog, da će se povući iz tenisa „ako Nadal servira brže od mene“.

– Ako nađete takav snimak, ja ću zaćutati i nikad više neću da progovorim – rekao je tada Kirjos.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar