U trendu

Kutinjo: Ne znam do kad ostajem, ali do tada daću sve

Fudbaler Liverpula Felipe Kutinjo izjavio jer da nije siguran da li će i posle zimskog prelaznog roka ostati u klubu, ali da će do tada igrati najbolje što može.

„Ja sam igrač Liverpula i dokle god budem imao priliku da igram za ovaj klub daću sve od sebe zbog poštovanja prema navijačima i dresu koji nosim. Šta će se dogoditi u januaru znaćemo kada dođe januar. Ništa ne mogu konkretnije da kažem dok ne stigne zvanična ponuda“, izjavio je brazilski vezista posle utakmice protiv moskovskog Sparatka u poslednjem kolu Lige šampiona u kojoj je bio strelac tri gola.

Reprezentativac Brazila je potvrdio da je letos postojalo oobstrano interesovanje da se realizuje njeogov transfer u Barselonu, ali da je uprkos tome nastavio da sa istim entuzijazmom nastupa za Liverpul.

„Letos je stigla ponuda za koju sam bio zainteresovan, ali pošto sam ostao u klubu odlučio sam da sam istom željom i voljom igram u Engleskoj“ poručio je strelac devet golova na 13 utakmica u Liverpulu ove sezone.

Het-trik protiv Spartaka bio mu je prvi u klupskoj karijeri i zbog toga ga smatra najvažnijim.

„Sigurno da mi je ovo najvažniji het-trik u karijeri. Postigao sam jedan za Brazil, ali ovaj je sigurno bitniji.“

Kutinjo je u Liverpul stigao 2013. godine iz Intera, a najveći uspeh za klub u kome je na 143 utakmice postigao 36 golova, bilo je finale Lige Evrope u sezoni 2015/2016.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.