U trendu

Mijailović: Incidenti se ne smeju ponoviti

BEOGRAD – Predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović izjavio je da se na trećem meču finala plej-ofa ABA lige protiv Crvene zvezde ne smeju ponoviti incidenti, koja su se dogodili na prva dva duela beogradskih klubova.

„Dešavanja sa prve i druge utakmice finala, scene kojima nije mesto u sportu, ne smeju se dogoditi na utakmicama Partizana NIS. Takvo ponašanje nije naš manir i nikakvi ispadi neodgovornih pojedinaca ne smeju da naruše sliku o vatrenoj, ali dostojanstvenoj podršci navijača Partizana“, rekao je Mijailović za zvanični klupski sajt.

Crvena zvezda vodi 2:0 u finalnoj seriji, koja se igra na tri pobede. Partizan će biti domaćin u narednoj utakmici, koja je na programu u sredu od 20.30 časova.

„Puna dvorana, glasna i srčana podrška koja dolikuje navijačima Partizana biće od velike pomoći našem mladom timu da dođe do pobede i produži finalnu seriju“, zaključio je Mijailović.

Košarkaški klub Partizan je apelovao na navijače da ranije dođu u dvoranu, jer će, kako se navodi na sajtu kluba, kontrole na ulazima biti rigorozne.

Ulazi u halu „Aleksandar Nikolić“ biće otvoreni od 18.30 sati.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.