U trendu

Milojević: Još ne znam na koje igrače mogu da računam

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladam Milojević najavio je danas da će na predstojećoj utakmici protiv Borca biti promena u timu.

„Brzo nam se dešavaju te utakmice i prosto moramo da se priviknemo na to. Ono što je bitno je da se dobro odmorimo… Idemo u goste ekipi koja u poslednje vreme igra dobro. Igrali su dobro i u Nišu gde su ostali bez bodova. Možda su malo kasnili sa prelaznim rokom, ali to je dobro ‘upakovana’ ekipa“, rekao je Milojević novinarima na stadionu „Rajko Mitić“.

Fudbaleri Crvene zvezde sutra gostuju Borcu u Čačku u utakmici šestog, odloženog kola Super lige Srbije.

Zvezda je prva na tabeli domaćeg šampionata sa 22 boda, koliko ima i drugoplasirana Vojvodina, ali iz dva meča više. Borac je na 15. mestu s četiri osvojena boda.

„Što se nas tiče, mi imamo svoj cilj, koji nećemo menjati… Moram da vidim kakva mi je situacija sa igračima, još nisam siguran na koje igrače ću moći da računam. Znaću sve posle treninga koji ćemo imati posle ove konferencije“, rekao je Milojević.

Trener Zvezde je naveo da je nekim igračima potreban odmor.

„Zvezda pripada toj grupi timova koji moraju da imaju ovakav ritam i mi to moramo da iznesemo. Sigurno da ima dosta igrača koji su umorni, ima i dosta igrača koji su kasnili sa pripremama… Ali, to je to, videćemo ko je najspremniji, ko je najorniji, moramo nekad da igramo preko bola i umora. Treneri ne vole da bude puno rotacija, ali neki put ste primorani da to uradite. Igrači koji budu igrali su najboljih 11 u datom trenutku“, rekao je Milojević.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar