U trendu

Milojević: Namestili smo glavu da idemo iz utakmice u utakmicu

BEOGRAD – Trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević izjavio je danas da njegovi igrači moraju biti fokusirani od prvog do poslednjeg minuta utakmice sa Čukaričkim.

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 15 sati dočekuju ekipu Čukaričkog u okviru 22. kola Superlige Srbije.

„Raduje nas svaki meč kod kuće, bez obzira na protivnika. U utakmici protiv Vojvodine smo dobro igrali u prvom poluvremenu i imali možda najboljih 30 minuta u poslednje vreme, te je samo nedostajala realizacija, ali to je stvar fokusa i mirnoće. Bilo je drugačije protiv Voždovca, i u smislu podloge i protivnika i ako uđemo s tim odnosom, da svi igrači budu fokusirani od prvog do posledneg minuta, mislim da možemo da očekujemo dobu utakmicu i rezultat“, izjavio je Milojević.

Dodaje da ekipa mora da razmišlja samo o narednoj utakmici.

„Ne mogu da kažem da nije lakše, jer je prednost tu, ali kao što se brzo zaradi, tako se i istopi. Namestili smo glavu da idemo iz utakmice u utakmicu, sledeći je meč protiv Čukaričkog, a onda ćemo razmišljati o Javoru, pa tek o derbiju. Nemamo prava za kalkulacije i razmišljanje o derbiju, ima još dosta do toga. Šampion se svakako proglašava 26. maja, a ako i pre toga obezbedimo titulu matematički, još bolje. Međutim, treba nam ozbiljnost i poštovanje prema svim rivalima, bilo da se oni zovu Partizan, TSC, Čukarički, Vojvodina. U fudbalu je sve moguće, videli ste i kroz utakmice u Evropi to“, zaključio je Milojević.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.