najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Morinjo optužen za nedolično ponašanje

Fudbalski savez Engleske (FA) optužio je danas trenera Čelsija Žozea Morinja za nedolično ponašanje, pošto je rekao da sudije u Premijer ligi „imaju predrasude“ prema njegovoj ekipi.

Čelsi je razočravajuće počeo sezonu, posle osam kola zauzima 16. mesto na tabeli sa samo osam bodova i teško će odbraniti šampionsku titulu. Uprkos tome, Morinja je danas javno podržala uprava londonskog kluba.

„Plavci“ su u subotu izgubili od Sautemptona na Stamford Bridžu sa 1:3, a Morinjo je posle te utakmice rekao da se sudije „plaše da donose odluke u korist Čelsija“.

FA je u današnjem saopštenju naveo da Morinjove izjave predstavljaju nedolično ponašanje i da fudbal dovode na zao glas. Morinjo do četvrtka može da odgovori na te optužbe.

(Beta)

1 komentar
  1. Savo

    Njemu je svako kriv kada gubi. Utuvio u glavi da je najbolji i, kao što se vidi, to su mu samo želje. Sportsko ponašanje mu je neljudsko i nemoralan je. Avramoviću, miči ovog iz kluba jer ćete doživjeti da vam Čelzi na svakoj utakmici bude ponižen. Ovo je mnogo egoističan čovek i ne zaslužuje da vodi jednu ovakvu ekipu.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike