U trendu

Obradović pred Asvel: Moramo da vodimo računa o njihovom šutu za tri poena

BEOGRAD – Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je dan pre utakmice sa Asvelom da njegova ekipa mora da popravi neke stvari koje je u prvoj utakmici slabo radila.

Košarkaši Partizana sutra od 20:30 časova dočekuju ekipu Asvela u okviru 22. kola Evrolige.

U prvom ovosezonskom duelu protiv Asvela, beogradski „crno-beli“ su izgubili nakon neizvesne završnice sa 91:87.

„Oni su u poslednjem kolu Evrolige odigrali sjajno protiv Fenerbahčea, juče su imali neke probleme gde im glavni centar Fal nije igrao. Igrali su u prvenstvu Francuske i izgubili od Monaka, ali mi skauting pravimo prema našoj utakmici i onome što je bilo izuzetno dobro u njihovoj pobedi protiv Fenerbahčea. Oni su igrali strašno agresivno, otvorili utakmicu izvanredno i sjajno šutirali za tri poena. To je ono o čemu moramo sutra da vodimo računa“, istakao je Obradović.

Bek „crno-belih“ Danilo Anđušić se osvrnuo na kvalitete protivnika.

„Očekuje nas još jedna jako bitna utakmica. Igramo protiv ekipe koja je jako dobra iako možda rezultati u poslednje vreme to ne pokazuju, mada su imali neke sjajne pobede poput one protiv Fenerbahčea. Igraju jako dobro, mislim da će biti jako motivisani da pred našim navijačima ostvare pobedu i povećaju svoje šanse za plej-of. Imaju iskusan tim, iskusne igrače. Pojačali su se, imaju De Koloa koji je lider ekipe i sigurno će biti potrebno da zaustavimo njega i njegovu kreaciju u igru. Nadam se da ćemo nastaviti ovaj dobar niz koji smo napravili u poslednje vreme i da ćemo u dobrom rapoloženju putovati u Kaunas“, zaključio je Anđušić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar