U trendu

Ona je osvojila Novaka Đokovića (foto, video)

Jedna mala devojčica Mikaela Brajan može da se pohvali fotkama sa prvim teniserom sveta, Novakom Đokovićem.

Naime, porodica čuvenog dubl tenisera Boba Brajana se često druži sa Đokovićem, pa su zato odlučili da ga obraduju za rođendan. Bobova supruga Mišel je odlučila da napravi kolaž sa Mikaelinim i Novakovim fotografijama.

„Svaki put kada je Novak vidi, bude veoma zabavno. Kaže joj: Mikaela, moja mala drugarice, šta se radi? Onda je zagrli. Ako mu ne odgovori kako očekuje, onda samo odmahne rukom u stilu, ‘u redu, zar si me već zaboravila’, razočara se“, rekla je za američke medije Mišel.

Novaka veoma ceni i Bob.

„Sve to sa Tviterom je delo moje supruge, njena je ideja. Napravila je nalog i pre nego što se Mikaela rodila, nisam ni imao pojma. A kada se rodila, sve je odjeknulo posle fotografije sa Rafom. To je lepo, lepo je kada sportisti ostaju u vezi sa fanovima, kada promovišu sport na ovako simpatičan način. Svaki put u aprilu mi i Novak pošalje direktnu poruku na Tviteru za rođendan, tako ostajemo povezani. Zato sam i prihvatio sve ovo sa ćerkom, to je način da ostanem kreativan i aktivan. Dosadne su slike sa reketom“, rekao je Bob povodom druženja sa Novakom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.