U trendu

Pobede Muguruse, Gofana i Raonića na Rolan Garosu

Branilac titule na Otvorenom prvenstvu Francuske, Rolan Grosu u Parizu, Španjolka Garbinje Mugurusa plasirala se danas u drugo kolo tog turnira, pošto je pobedila Italijanku Frančesku Skjavone sa 6:2, 6:4.

Mugurusa je pobedila za sat i po, pet puta je oduzela servis protivnici, koja je napravila dva brejka. Skjavone je osvojila Rolan Garos 2010. godine.

Mugurusa će u drugom kolu igrati protiv Estonke Anet Kontavejt, koja je posle dva seta, 7:5, 6:1, pobedila Rumunku Moniku Nikulesku.

Belgijski teniser David Gofan plasirao se u drugo kolo pošto je pobedio Francuza Pola Antija Matjea posle tri seta, 6:2, 6:2, 6:2.

Deseti nosilac Gofan pobedio je za nešto manje od dva sata, a u drugom kolu igraće protiv Ukrajinca Sergeja Stahovskog, koji je pobedio Jen Sun Lua sa Tajvana u tri seta, 6:3, 6:4, 7:6.

Kanadjanin Miloš Raonić pobedio je u prvom kolu Belgijanca Stiva Darsisa sa 6:3, 6:4, 6:2. On će igrati protiv Brazilca Rožerija Dutre Silve, koji je posle pet setova pobedio Mihaila Južnog iz Rusije sa 4:6, 7:6, 2:6, 7:6, 6:2.

Drugi nosilac u konkurenciji teniserki, Čehinja Karolina Pliškova, plasirala se u drugo kolo pošto je pobedila Kineskinju Sajsaj Dženg sa 7:5, 6:2. Ona će u drugom kolu igrati protiv Ruskinje Ekaterine Aleksandrove, koja je pobedila Čehinju Katerinu Sinijakovu sa 6:4, 2:6, 6:2.

Pliškova je najbolje plasirani nosilac u žrebu, posle eliminacije prve teniserke sveta Andželik Kerber iz Nemačke.

Danska teniserka Karolina Voznijacki pobedila je u prvom kolu Australijanku Džejmi Furlis sa 6:4, 3:6, 6:2. Ona će u drugom kolu igrati protiv Kanadjanke Fransoa Abande, koja je pobedila domaću teniserku Tesu Adrijandžafitrimo.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar